ITV Tacoronte

Clica el botó "sol·licitar cita prèvia" per concertar una cita prèvia online a la nostra estació ITV en Tacoronte o clica a “comprar ITV” per adquirir el teu abonament.

RESERVA LA TEVA CITA ITV O PAGA ARA I DECIDEIX MÉS TARD QUAN HI VOLS ANAR

Calle Guimaraes S/N, 38340 TACORONTE (Santa Cruz de Tenerife)


922 561 953

De dilluns a divendres: 07:30 a 18:45
Dissabtes: 08:00 a 12:45
Diumenge: 09:00 a 11:45

Cita prèvia en línia

Reserva la teva cita prèvia

Pagament fàcil i segur

Disfruta d’un cafè

Demana el teu kit infantil

ON S’UBICA LA NOSTRA ESTACIÓ A TACORONTE

Necessites passar la inspecció tècnica del teu vehicle a Los Rodeos o al voltant? Estàs a prop de l’aeroport de Tenerife o a prop de Tenerife Norte, Binter Canàries o San Cristóbal a la Laguna i has de passar la ITV? No te preocupis perquè la nostra estació es troba a prop de tu. Concretament al carrer Guimareas 2 a Tacoronte.

DEMANA LA TEVA CITA PRÈVIA PER PASSAR LA ITV

Tant si tens una agenda completa i vols reduir encara més l’espera com si no disposes de molt de temps i vols optimitzar-ho, et recomanam demanar cita prèvia per passar la ITV amb nosaltres mitjançant la nostra web. Còmodament podràs veure els horaris disponibles i seleccionar el que millor et vagui. També pots sol·licitar cita prèvia a la nostra estació ITV de Tacoronte contactant amb nosaltres al telèfon 922 561 953.

L’HORARI MÉS AMPLI

A la nostra estació a Tacoronte tenim un ampli horari. T’atendrem des de primera hora del mati fins ben avançat l’horabaixa. De dilluns a divendres ininterrompudament També obrim els dissabtes mati i els dos primers diumenges de cada mes amb horari de mati. Et volem atendre com et mereixes amb el millor horari per a que passis la teva ITV a Tacoronte de la manera més còmode per tu.

ELS MILLOR PREUS PER LA TEVA ITV

Al moment de realitzar la teva reserva de cita veuràs el preus disponibles per cada horari. A més, podràs gaudir d’un descompte directe de 4€ al pagar la teva inspecció per avançant mitjançant la web a l’hora de fer la reserva. Recorda que podràs comprovar el preu final de la teva inspecció durant el procés de la reserva, en funció del dia i l’hora que millor et vagui venir a passar la teva ITV. Consulta els preus i aconsegueix les millors ofertes per la teva ITV a Tacoronte amb nosaltres amb els millors descomptes.
  • Turisme benzina – 37,40€. Ara des de 33,40€ al demanar la teva cita prèvia i pagar online.
  • Turisme dièsel – 45,62€. Si pagues online al demanar cita prèvia, el preu de la teva ITV des de 41,62€
  • Vehicle lleuger benzina – 43,01€. Ara des de 39,01€ al demanar la teva cita prèvia i pagar online.
  • Vehicle lleuger dièsel – 51,24€. Si pagues online al demanar cita prèvia, el preu de la teva ITV des de 47,24€
  • Vehicle de dues rodes – 22,96€
  • Vehicles pesats – 60.14€
Reserva ahora tu cita previa en ITV Tacoronte

CONEIX ALTRES ESTACIONS ITV A CANÀRIES

Top
)