ITV Puerto del Rosario

Ja pots concertar una cita prèvia online a la nostra estació ITV Puerto del Rosario (La Hondura) clicant al botó "sol·licitar cita prèvia". Prefereixes adquirir un abonament per passar la ITV quan millor et vagui? Pots fer-ho també al botó "compra ITV".

RESERVA LA TEVA CITA ITV O PAGA ARA I DECIDEIX MÉS TARD QUAN HI VOLS ANAR

Detrás del Mercadona en Pol Ind La Hondura, 35600 PUERTO DEL ROSARIO (Las Palmas)


928548168

De dilluns a divendres: 08:30 a 13:00 y de 15:30 a 18:00.
Dissabtes: 08:30 a 13:30

Cita prèvia en línia

Reserva la teva cita prèvia

Pagament fàcil i segur

Disfruta d’un cafè

Demana el teu kit infantil

PASSA LA ITV CON NOSOTROS

Si necessites passar la ITV del teu vehicle a Puerto del Rosario, la nostra estació s’ubica darrera Mercadona, al polígon industrial La Hondura, al carrer La Nasa parcel·la P4, molt a prop també de la nostra estació ITV SGS Fuerteventura. A més, si has d’acudir amb els més petits de la casa, no te preocupis! Contam amb kits infantils i una àrea especial per ells, per a que estiguin entretinguts durant el temps que dura la inspecció del teu vehicle.

COM DEMANAR LA TEVA CITA PRÈVIA

Reservar cita prèvia a les nostres estacions és fàcil i còmode. Només has de realitzar el procés de reserva des de la nostra web, seleccionant l’estació que vols anar i indicant el tipus de vehicle, combustible i si es tracta d’una revisió periòdica o per defectes. D’aquesta forma, podràs acudir a la data i hora que hagis reservat i estalviar molt de temps, per increïble que pareixi. Demana ja la teva cita prèvia per passar la ITV a la nostra estació de Puerto del Rosario, a La Hondura, i viu una experiència totalment diferent.

CONSULTA ELS HORARIS

El nostre horari per atenció al públic és de dilluns a divendres. Encara que, si necessites venir un dissabte, també podràs fer-ho en horari de mati. A l’hora de realitzar la teva cita prèvia, podràs veure els horaris disponibles per la teva selecció. D’aquesta manera, al moment que arribis, el nostre equip estarà esperant-te per revisar el teu vehicle.

ELS MILLORS PREUS

Si estàs cercant el millor preu per passar la ITV a Puerto del Rosario, el trobaràs amb nosaltres. Quan realitzes la teva reserva de cita prèvia veuràs els diferents horaris disponibles. Així, podràs tenir la informació disponible referent al preu, una vegada indiquis el tipus d’inspecció que necessites i les dades del teu vehicle. El millor de tot és que, si realitzes el pagament online al moment de fer la reserva, aconseguiràs un descompte extra.
  • Turisme benzina – 37,40€
  • Turisme dièsel – 45,62€
  • Vehicle lleuger benzina – 43,01€
  • Vehicle lleuger dièsel – 51.24€
  • Vehicle de dues rodes – 22,96€
  • Vehicles pesats – 60.14€
Si tens qualque dubte, pots posar-te en contacte amb el nostre equip de l’estació ITV Puerto del Rosario cridant al telèfon 928548168.
Reserva ahora tu cita previa en ITV Puerto del Rosario

CONEIX ALTRES ESTACIONS ITV A CANÀRIES

Top
)