ITV Arinaga

Vols sol·licitar una cita prèvia online al nostra centre ITV de Arinaga? Clica el botó "sol·licitar cita prèvia" i acosta’t a conèixer-nos. Ens trobareu al costat de la benzinera Repsol.

RESERVA LA TEVA CITA ITV O PAGA ARA I DECIDEIX MÉS TARD QUAN HI VOLS ANAR

Calle Canal Derecha, Polígono Industrial Arinaga , 35118 AGÜIMES - Las Palmas-


928 189 880

De dilluns a divendres: 08:00 a 18:30
Dissabtes: 08:30 a 13:30

Cita prèvia en línia

Reserva la teva cita prèvia

Pagament fàcil i segur

Disfruta d’un cafè

Demana el teu kit infantil

PASSAR LA ITV A ARINAGA

Si cerques un lloc per passar la ITV a Arinaga, la nostra estació s’ubica al Carrer Canal Derecha, al costat da la benzinera Repsol del Polígon industrial Arinaga, a Agüimes, Las Palmas de Gran Canaria, molt propera a la nostra estació de Gran Canaria. Acosta’t a conèixer-nos!

DEMANA LA TEVA CITA PRÈVIA AMB ANTELACIÓ

Vols demanar cita prèvia a la nostra estació ITV Arinaga SGS? El procés és molt senzill i t’estalviaràs esperar a una coa interminable. Per fer-ho, t’oferim un servei de cita prèvia molt ampli i flexible de dilluns a diumenge. Comprova la nostra disponibilitat i reserva la teva cita perquè en arribar t’estarem esperant. Per reservar la teva cita, simplement indica el tipus de inspecció que desitges i les dades del teu vehicle. Amb aquesta informació ja podràs visualitzar una gràfica amb les dates disponibles per poder elegir el dia i l’hora que més s’adapti a les teves necessitats. Recorda que després de la darrera actualització de la normativa de ITV de maig del 2018, no és necessari esperar fins la data de la caducitat per passar la ITV. Per això, si te quedan menys de 30 dies, et recomanam que reservis la teva cita prèvia per passar la inspecció tècnica del teu vehicle amb major tranquil·litat. Demana ja la teva cita prèvia i no esperis més!

CONSULTA ELS HORARIS

A la nostra estació de Arinaga contam amb un ampli horari que et permetrà poder passar la ITV de dilluns a divendres en horari ininterromput des de primera hora del matí fins mitjan horabaixa. No es suficient? També t’oferim els dissabtes matí per que trobis el moment que més et convingui. Si tens dubtes, podràs trobar a la fitxa el telèfon de la nostra estació ITV Arinaga on t’atendrem per ajudar-te en el que necessitis.

ACONSEGUEIX ELS MILLOR PREUS

Al moment de sol·licitar la teva reserva de cita prèvia, veuràs els diferents preus. Així, podràs seleccionar no només el moment que millor et vagui, sinó també el més econòmic per assegurar-te de que aconsegueix el millor preu. I, si vols un descompte extra, t’oferim la possibilitat de pagar en el moment de realitzar la teva reserva per aconseguir un preu millor. Sí pagues online al realitzar el procés de teva cita prèvia, aprofita el descompte de nostra web.
  • Turisme benzina – 37,40€. Des de 28,40€ mitjançant pagament online.
  • Turisme dièsel – 45,62€. Amb pagament online de la ITV, preu des de 36,62€
  • Vehicle lleuger benzina – 43,01€. Des de 34,01€ mitjançant pagament online.
  • Vehicle lleuger dièsel – 51,24€. Amb pagament online de la ITV, preu des de 42,24€
  • Vehicles de dues rodes – 22,96€
  • Vehicles pesats – 60,14€
Reserva ahora tu cita previa en ITV Arinaga

CONEIX ALTRES ESTACIONS ITV A CANÀRIES

Top
)