ITV Plaza Saragossa

Si tens decidit concertar una cita prèvia online a l'estació ITV Saragossa Plaza, simplement has de fer clic al botó “sol·licitar cita prèvia” i t'oblidaràs per complet de fer llargues files per passar la revisió.

Detalls de l´estació

C\ Ronda de la Feria de Muestras 6 (Plataforma Logística Plaza)
50008 Zaragoza Zaragoza
Espanya

UBICACIÓ

La Plataforma Logística Plaza a Saragossa acull gran quantitat d'empreses de la localitat aragonesa, a més del nostre centre d'ITV.

La direcció de la ITV Zaragoza Plaza és la Ronda de la Fira de Mostres, 6, dins del polígon, on s'atenen els vehicles de la zona quan arriba el moment de passar la inspecció tècnica.

El seu equip de professionals, amb àmplia experiència i coneixement al món del motor, revisarà cada element primordial del teu vehicle per assegurar que pot seguir circulant d'acord amb la normativa actual vigent.

Són molts els conductors que tenen dubtes sobre si passaran la inspecció, però si tens el vehicle en bones condicions no tindràs cap inconvenient. En aquest cas… Confia en els tècnics i reserva ja la teva cita!

DEMANAR CITA PRÈVIA ITV SARAGOSSA PLAZA

Pots reservar ja la teva cita a ITV Zaragoza Plaza fent clic al botó “Demanar cita ITV” i omplint el formulari de dades del vehicle.

És important que indiqueu si es tracta d'un vehicle a dièsel, benzina, híbrid o elèctric i el tipus de vehicle (turisme, vehicle lleuger, pesat o un ciclomotor de dues rodes).

Un cop has emplenat aquesta primera part del formulari, podràs triar el dia i l'hora que més còmode et quedi per fer la revisió.

HORARIS

L'horari de la ITV és de dilluns a divendres de 07:00 a 21:00 de forma continua; mentre que els dissabtes és de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00. L'horari és ampli per poder adaptar-nos a la disponibilitat de tots els usuaris.

En definitiva, gràcies als horaris en què l'ITV Plaza està obert no hi ha excuses perquè no duguis a terme la inspecció tècnica del teu vehicle.

Si tens algun dubte sobre com arribar o vols anul·lar la teva cita per qualsevol motiu, posa't en contacte amb nosaltres. T'atendrem al telèfon 976 27 48 33, on et respondrem ràpidament a totes les teves inquietuds.

PREUS ITV SARAGOSSA PLAZA

El pagament de la ITV a Saragossa Plaza es realitza de forma física a les instal·lacions de la Ronda de la Fira de Mostres, 6, a Saragossa.

Podràs conèixer prèviament el valor durant el procés de reserva de cita prèvia, on, després d'indicar totes les dades del vehicle i de contacte, coneixeràs la tarifa de la inspecció del teu vehicle.

Tingues en compte que el preu dependrà del tipus de vehicle o motor que té, ja que cada model d'automòbil necessita una sèrie de proves concretes per revisar-les.

SGS compta amb professionals amb amplis coneixements sobre cada part dels vehicles, així com també del motor. En conseqüència, t'asseguraràs que el teu cotxe o motocicleta estigui en perfectes condicions perquè circulis sense cap problema.

Qualsevol dubte que tinguis, pots contactar-nos aquí mateix o al telèfon 976 27 48 33. De seguida ens posarem a la teva disposició!

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Saragossa Plaça
Passa la teva ITV a Saragossa Plaça

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

¿Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita