ITV València

Passaràs la propera ITV a València? Assegura't que ho faràs amb un equip de professionals ben qualificats i passaràs la revisió amb ITV SGS.

Disposem de diverses estacions, no només a la ciutat, sinó també a altres punts de la província. En concret, pots trobar-nos a Llíria, Utiel, Riba-roja, Vara de Quart i Catarroja

Selecciona el centre ITV València que estigui més a prop de la teva ubicació, obté tota la informació que necessites de cada estació ITV i sol·licita cita en línia.

 

ON PASSAR LA ITV A VALÈNCIA?

A SGS comptem amb una àmplia cobertura territorial que fa que no hagis d'anar a les grans ciutats per poder passar la revisió ITV del teu vehicle.

En el cas de València, posem a la teva disposició estacions a diferents punts de la província perquè triïs la més propera a la teva residència, treball, etc.

Volem facilitar-te el procés de passar la inspecció tècnica de vehicles oferint diverses localitzacions perquè triïs aquella que et vagi millor.

 

HORARIS

Afortunadament, els horaris de les ITV a València són molt amplis i flexibles, per tant podràs escollir una cita que vagi bé amb la teva agenda.

A la gran majoria de les estacions de la província, t'atendran de forma continua, des de la primera hora del matí fins al vespre.

 

PREUS ITV A VALÈNCIA

El preu dependrà de diversos factors, com el tipus de vehicle, de si necessites fer una inspecció tècnica periòdica o per desperfectes i del model del cotxe o motocicleta.

Un cop hagis reservat el torn, podràs visualitzar una gràfica amb els valors detallats per a cada hora i dia disponible.

De tota manera, en qualsevol cas, comptem amb preus competitius i un servei professional que ens permet posicionar-nos com a líders al mercat en inspeccions de vehicles.

Pel que fa al pagament, l'hauràs de fer directament als nostres centres, tant amb targeta o en efectiu.

 

CITA PRÈVIA

Per demanar cita prèvia a ITV València, només has de triar l'estació de la província on vulguis presentar-te i, un cop hagis accedit a la fitxa amb tota la informació del lloc, hauràs de fer clic a "sol·licitar cita prèvia".

A continuació, hauràs d'emplenar un petit formulari amb algunes dades del vehicle i, finalment, escollir el dia i l'hora en què vulguis realitzar la inspecció.

 

CONTACTE ESTACIONS ITV A VALENCIA

Si has de passar la ITV a València, no perdis més temps i posa't en contacte amb nosaltres. Demana la cita prèvia de forma online i gaudeix de tots els serveis que oferim, com ara la facilitat de pagament i la revisió a càrrec de professionals experts.

Consulta els preus a cada fitxa d'estació i, si tens qualsevol dubte, truca'ns per telèfon a qualsevol de les estacions ITV Valencia.

Tens cap dubte addicional sobre la inspecció tècnica del teu vehicle? Posa't en contacte amb nosaltres o passa't pel nostre bloc a SGS t'informa.

 

SEGURETAT

El personal i professionals de les nostres estacions a València compleixen totes les mesures de seguretat i higiene que el context actual exigeix per evitar contagis i protegir la seva salut en la realització de la ITV del teu vehicle.

A més d'oferir un servei de qualitat perquè compleixis amb la inspecció tècnica del teu vehicle de manera segura, les estacions ofereixen una gran flexibilitat horària i la possibilitat de pagar de diferents maneres.

Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a València
Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a València

No t'implicarà més de 2 minuts.

¿Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita